Акумулаторна лозарска ножица BAHCO BCL22

Bahco

12345

2790.00 лв

Купи

Описание

Спецификация

Тази здрава и мощна професионална акумулаторна ножица BAHCO BCL22 е предназначена за професионални градинари и овощари, които търсят новаторство, мощност и надежност. Удобна ръкохватка и режеща глава с максимален диаметър на рязане на клони 45мм, я правят особено подходяща за прецизна резитба. Батерията позволява свързването на два инструмента едновременно.Работата й е екологично чиста, с ниски нива на шум и без вредни емисии.Препоръчва се за работа в лозя, градинарство и поддръжка на паркове и градини.

Гаранция 2години! Двугодишна гаранция, считана от датата на закупуване, която се предоставя при условие, че има годишна поддръжка извършена в сертифициран сервиз.
 

Четири различни метода на рязане според различните нужди. 

  • Прогресивно бързо рязане - Максимална мощност, максимална скорост  и максимален отвор (клони с голям диаметър се режат с бързо темпо);
  • Прогресивно рязане - Комфотрно рязане. По-малко мощност, по-бавно рязане, но с по-ниска консумация на батерията и по-ниски нива на шум (рязане на клони с по-голям диаметър по-бавно);
  • Бързо рязане - Всичко или нищо. По-малко мощност с отвор на остриетата намален на половина, което пести от батерията и удължава времето за работа;
  • Бързо рязане - Прогресивно или нищо. Пълен отвор на остриетата;
BAHCO Режеща глава
Режещата глава, позната с безупречната си работа и отлична производителност е покрита с Xylan®, което улеснява проникването в дървото и удължава живота на батерията.


 Лека и маневрена, намалва усилието в лактите и раменете. Удобна дръжка, която е подходяща за работа както с дясна ръка, така и с лява. 

 


По-голям диаметър на отваряне за рязане на клони до 45мм, подходяща за различни приложения, без да се компрометира скоростта на изпълнение.

 
 


Мощен безчетков двигател, който оптимизира използването на батерията и позволява интензивна работа.
 - без триене
 - без отделяне на върглерод
 - без поддръжка
Li-ion батерия BCL1B2
- Режим на работа - до 12 часа.;
- Тегло 1700гр.;
- Макимална мощност 1730W. 
- Времетраене за пълното зареждане на батерията е 5 часа;
- Брой зареждания на батерията - около 1000 цикъла;
- Режим на работа с няколко инструмента;