Ножица за кастрене на клони FELCO 210C-60

FELCO

12345

220.00 лв

209.00 лв

Купи

Описание

Спецификация

Ножица с изключително леки и здрави карбонови дръжки и извита режеща глава – Модел, предназначен за най-взискателните професионалисти, комбиниращ върхови технологии на изработка – карбонови влакна и прецизно закалена алуминиева сплав. С диаметър на рязане до 35мм.

НАДЕЖДНОСТ: Здрави дръжки, изработени от карбонови влакна. Режещо и подложно остриета, произведени от висококачествена закалена стомана, осигуряващи чист и прецизен отрез. Всички части по ножицата подлежат на подмяна за дълъг експлоатационен живот.

ЕФЕКТИВНОСТ:  Микрометрична система за прецизно регулиране на притегнатостта на остриета. Извита режеща глава, подходяща за изрязване на максимално големи клони, като формата й възпрепятства изплъзването им.

УДОБСТВО: Дръжки с покритие против приплъзване. Гумени тампони в основата на дръжките за редуциране на негативния ефект от натиска при рязане за дланите и китките. Ножицата може да бъде променяна лесно и удобно по всяко време, в зависимост от променящите се нужди: с подмяна на дръжките и/или режещата глава.